Choď na obsah Choď na menu
 


Meno: Mgr. Marián Rybár
 
Vzdelanie : Univerzita Konštantína Filozofa v Nitre , Odbor/špecializácia : Telesná výchova – Technika informačné technológie 

Trénerská špecializácia: Tréner kulturistiky, fitness a silového trojboja. Tréner ľadového hokeja. Tréner zjazdového lyžovania. Tréner TRX sunspension training, Tréner HFL hockey center,Tréner Slidebordingu.

Ďalšie špecializácie: Masér – klasická a športová masáž,

Trénerské referencie: Tréner a inštruktor v Gold Gym - fitness centrum, Národné tenisové centrum - Fitness Inpulse ,HFL Hockey Center.

Motto : Každý deň na sebe tvrdo pracujte! Všetko sa dá ak človek naozaj chce ! Vaše myšlienky sa zhmotnia a vaše sny sa stanú skutočnosťou ak prestanete pochybovať a začnete veriť!

Aby som uviedol veci na správnu mieru -  Od útlej mladosti som sa venoval ľadovému hokeju a v podstate som pri nom zostal až do dnes. Popri mojej najväčšej vášni som si súťažne vyskúšal aj atletiku a futbal. Na vysokej škole som si spravil štátnice z gymnastiky, plávania a atletiky. Momentálne sa kondičnému trénerstvu venujem už 7 rokov. Preto v dnešnej dobe môžem povedať,že práca ktorej sa venujem ma naozaj baví a svoje vedomosti a praktické skúsenosti Vám rád odovzdám. 

V súčastnosti ma nájdete na skvelej fitness stránke o zdravom životnom štýle WWW.TRAININGFORLIFE.SK

T.Č : 0903 131 624

Mail : rybar.marian@centrum, mgr.marian.rybar@gmail.com

 

 

 

Náhľad fotografií zo zložky FITNES MODEL