Choď na obsah Choď na menu
 


TRX

4. 5. 2011

TRX

 

Total-body Resistence Exercises - cvičenie svalov celého tela

 

Čo tak kvalitný tréning s vlastnou váhou tela? Slabé ? Tak to nepoznáte zrejme TRX...
Tréning na TRX je novinkou na slovenskom trhu, ale vo svete je už dávno hitom v trénovaní.
Cvičenie TRX sa môže zdať jednoduché a , opak je pravdou. TRX bol vyvinutý americkými vojenskými, špeciálnymi jednotkami, ktorí veľmi často používali pri svojich tréningoch na svojich základniach i mimo nich.

TRX precvičí nielen svalové partie , ktoré ste zvyknutý precvičovať pri svojich tréningoch, ale hlavne zapája svaly o ktorých ste posial ani nevedeli. Pri prevedení každého cviku je maximálne aktivované stabilizačné svalstvo a sú zachované všetky pravidla funkčného tréningu.

Suspension training so systémom TRX Vám pomôže vybudovať stabilné telo, zvýši pohyblivosť vo všetkých smeroch a tým zvýši Vašu výkonnosť vo všetkých športoch. Ovládnite dokonale svoje telo
a precvičte aj svaly o ktorých ste ani netušili, že ich máte.

Skúsení tréneri vedome využívajú práve formy cvičenia, kde sa používa váha vlastného tela ako sú kliky, drepy alebo cviky na hrazde a bradlách. Počas cvičenia využívate iba váhu vášho tela a intenzitu záťaže meníte uhlom sklonu proti zaveseniu systému TRX. Tento systém cvičenia, Vás tiež preventívne ochráni pred zraneniami. Prenosný a rýchlo nastaviteľný systém TRX má minimálnu hmotnosť a jeho nastavenie pred cvičením je len otázkou minúty. Môžete
s ním trénovať v telocvični, na ihrisku, doma alebo kdekoľvek na cestách. Skrátka máte ho stále po ruke. 100% Záruka TRX je vyrobený z kvalitných materiálov a testovaný poprednými fitness inštruktormi v USA.